ZVEZDAN TERZIĆ PRAVOSNAŽNO ODLOBOĐEN: Apelacija potvrdila da nema dokaza za mahinacije

S. J. M.

16. 05. 2024. u 16:54

APELACIONI sud odbio je žalbu Višeg tužilaštva i potvrdio odlobađajuću presudu Višeg suda u Beogradu direktoru fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdanu Terziću i fudbalskom agentu Draženu Podunavcu.

ЗВЕЗДАН ТЕРЗИЋ ПРАВОСНАЖНО ОДЛОБОЂЕН: Апелација потврдила да нема доказа за махинације

FOTO: FK Crvena zvezda

Po nalaženju Apelacionog suda Viši sud je nakon sprovedenog dokaznog postupka i iscrpne analize izvedenih dokaza dao jasne i argumentovane razloge zbog kojih smatra da nije dokazano da su okrivljeni Zvezdan Terzić i Dražen Podunavac preduzeli radnje krivičnih dela koja su im stavljena na teret.

- Kako se u žalbi javnog tužioca ne ukazuje ni na jedan dokaz, koji nije bio cenjen u toku postupka ili na neku činjenicu koja bi dovela do drugačijeg zaključka u ovoj krivično-pravnoj stvari, Apelacioni sud je žalbu javnog tužioca odbio kao neosnovanu, a prvostepenu presudu potvrdio - navedeno je u obrazloženju odluke Apelacije.

Terzić i Podunavac su prošle godine prvostepeno oslobođeni optužbi za zloupotrebu položaja odgovornog lica, a sudilo im se u Višem sudu u Beogradu od 2010. godine. Oni su bili optuženi za mahinacije prilikom prodaje igrača Branislava Ivanovića, Srđana Stanića i Stevana Stošića, dok su bili funkcioneri u OFK Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)