OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE DOLAZI ŽENI NA SAHRANU: Svetlana će biti sahranjena pored sina, dozvolu za prisustvo tražio i Dejan

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

16. 05. 2024. u 16:59

OBDUKCIJA tela Svetlane Dragijević završena je u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu, nakon čega je zakazana i sahrana koja će se održati sutra na lokalnom groblju u Zlotu.

ОТАЦ ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА УБИСТВО МАЛЕ ДАНКЕ ДОЛАЗИ ЖЕНИ НА САХРАНУ: Светлана ће бити сахрањена поред сина, дозволу за присуство тражио и Дејан

Foto: Privatna arhiva

- Ona će sutra biti sahranjena pored sina Dalibora, a opelo počinje u 13. 30 časova - kaže komšija.

Kako se saznaje, advokati porodice Dragijević poslali su dopis Višem sudu u Zaječaru da odobri Svetlaninom suprugu Radoslavu i sinu Dejanu da prisustvuju sahrani.

- Javili su mi da je sud odobrio mom klijentu Radoslavu da prisustvuje sahrani supruge koja će biti obavljena sutra - rekao je advokat Milinko Jovanović koji dodaje da nema saznanja da li je isto odobreno i za Dejana čija je advokatica takođe podnela dopis.

Svetla je, da podsetimo, preminula juče dok je bila kod komšija.

- Njoj je iznenada pozlilo i ona je preminula. Svetlana je od 4. aprila živela sama, pošto je policija uhapsila njenog sina Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da je ubio Danku Ilić. Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža Radoslava, ali i mlađeg sina Dalibora - kaže izvor i podseća da je Dalibor Dragijević umro u pritvoru.

(Kurir)

BONUS VIDEO: POGREBNICI BETONIRAJU PLOČU NA ZLOTSKOM GROBLjU - Sahranjen brat osumnjičenog za ubistvo male Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)