Rastuća kripto pretprodaja '5th Scape' se približava milionskoj prekretnici od 5 miliona dolara - Šta je 5SCAPE token?

Promo

16. 04. 2024. u 16:05

VR bazirani kripto projekat pretprodaje 5th Scape (5SCAPE) je blizu završetka četvrtog kruga svoje pretprodaje, sa trenutno prikupljenih 4.92 miliona dolara i ciljem za trenutnu cenu od 5 miliona dolara.

Растућа крипто претпродаја 5th Scape се приближава милионској прекретници од 5 милиона долара - Шта је 5SCAPE токен?

Foto: Promo

Cena 5SCAPE kripto pretprodaje će rasti kroz 12 faza, pružajući investitorima priliku da dobiju ranu izloženost tokenima po sniženoj ceni. Cena za prvi i poslednji krug pretprodaje postavljena je na 0.00187 i 0.0087 dolara, dok je trenutna cena 5SCAPE tokena 0.00285 dolara.

Učesnici u pretprodaji 5Scape koji ulaze danas bi imali koristi od povećanja od 305% kada se 5SCAPE token pojavi na berzama.

Posetite 5Scape

Foto: Promo

Šta je 5SCAPE?

5th Scape je novi projekat virtualne stvarnosti i igara koji se fokusira na redefinisanje zabave i obrazovanja.

Projekat je osmišljen od strane tima iskusnih stručnjaka koji su strastveni u stvaranju sveobuhvatnog ekosistema virtualne stvarnosti (VR) i proširene stvarnosti (AR) koji se sastoji od inovativne hardverske opreme, softvera i uzbudljivog igračkog sadržaja. Profili članova tima dostupni su na veb stranici 5thScape.com, uključujući i CEO-a Anoja Kumara.

Sa 5SCAPE, tim projekta želi da započne novu eru u industriji virtualne stvarnosti (VR) i proširene stvarnosti (AR), koristeći kapacitete bogatih koncepta igara kako bi uspostavili ekosistem orijentisan na zajednicu. Kada se projekt učvrsti u industriji, dizajniraće VR igre koje su kompatibilne sa popularnim uređajima.

Tim projekta će takođe predstaviti VR naočare i AR gejming stolicu. Ovi uređaji će imati ergonomske dizajne kako bi se osiguralo da igrači uživaju u brzoj podršci za pokrete, intuitivnoj kontroli i uživaju u imerzivnom VR gejming iskustvu.

Igre sa interesantnim gejmplejom i popularnim žanrovima kao što su trke automobila, fudbal, streličarstvo, kriket i borbe već su u razvoju. Uskoro, 5Scape namerava da predstavi angažujuće VR igre poput Cage Conquest, Thrust Hunter, Immersive Kickoff i Epic Cricket Arena . Na primer, igra Cage Conquest je već u beta fazi i biće dostupna pre kraja drugog kvartala 2024. godine.

Ključan za ove planove je 5SCAPE, nativni token VR i AR ekosistema. Token, koji se trenutno nalazi u prvom krugu svoje pretprodaje, osmišljen je da unapredi postojeći odnos između kriptovaluta i virtualne realnosti. Takođe, token će omogućiti učesnicima ekosistema 5Scape da otključaju neke primamljive beneficije.

Foto: Promo

 

Povećana kripto pretprodaja preprodaje se brzo

5Scape je visoko tražen i usvojio je strukturu pretprodaje u više faza kako bi investitorima pružio dovoljno vremena da se izlože njegovom tokenu.

Prema beloj knjizi projekta, 80% ukupnog snabdevanja tokena je posvećeno pretprodaji. Ova alokacija stavlja budućnost 5Scape u ruke njegovih ranih investitora.

Još jedan interesantan aspekt 5SCAPE tokena koji ga može pozicionirati za budući uspeh je njegova korisnost. Kao nativni token inovativnog projekta virtuelne realnosti, 5SCAPE će se koristiti za pokretanje različitih interakcija unutar ekosistema. Pored toga, prema beloj knjizi projekta, token će se koristiti i u svim igrama 5Scape za svaku transakciju unutar igre.

Dopunjujući obimne funkcionalnosti 5SCAPE tokena je i mehanizam stakinga, koji omogućava vlasnicima da ostvare velike profite interakcijom sa projektom. Štaviše, očekuje se da će token takođe imati ulogu upravljanja. Na taj način, vlasnici će moći da glasaju o važnim odlukama koje mogu pokrenuti razvoj projekta.

Sažetak

Nadolazeći kripto projekat 5Scape ima šansu da postane sledeća velika stvar u pejzažu virtuelne stvarnosti (VR) i proširene stvarnosti (AR), pregledan je od strane nekih od najvećih kripto YouTube kanala, uključujući kanal ClayBro.

Da biste učestvovali u kripto pretprodaji pre njenog završetka, posetite zvanični sajt 5thscape.com (oprezno sa imitatorima) na linku ispod.

 

Posetite 5Scape

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?